Hvor langt er du på vei? Prøv vår svangerskapskalkulator
Den internasjonale jordmordagen

Den internasjonale jordmordagen

Jordmødre over hele verden står i år sterkere sammen enn noen gang! Den 5. mai feirer vi den Internasjonale Jordmordagen og jeg har gjort meg mange refleksjoner gjennom året som har gått siden 12. mars i fjor da Verdens helseorganisasjon, WHO, erklærte pandemien, som nå har krevd millioner av menneskeliv og flerfoldige flere millioner med alvorlig nedsatt helse.

Vi er så heldige som bor i lille Norge, med et godt helsevesen og gode smitteverntiltak. Sånn er det dessverre ikke i alle andre deler av verden. I mange land i verden er det å føde forbundet med stor risiko for både mor og barnet.

Det å ha en jordmor ved sin side i svangerskapet og under fødsel- og barseltiden bør ha høy prioritet for oss kvinner og for slektene som kommer da det er av største betydning for både mor- og barnedødelighet.

På selveste Jordmordagen ønsker vi å hylle alle verdens jordmødre!

Kvalifisert jordmorhjelp gjelder enda mer i disse koronatider. Det skal være trygt å bli mamma uansett hvor du bor! Vi i FAM ønsker å markere dette med å gi 20% avslag på alle ultralydundersøkelser på Den Internasjonale Jordmordagen, onsdag 5. mai!

Hjertelig velkommen til oss i FAM!

Weronica Roksvåg
Ledende jordmor ved FAM Klinikk

Weronica Roksvåg
Del innlegget
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on print
Share on email
FAM Klinikk

FAM Klinikk AS - Org. nummer 926 164 899

Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen og vise tilpassede tilbud. Se mer informasjon i våre retningslinjer for personvern.