favicon

Om FAM

Graviditetsklinikk med spesialiserte jordmødre.
Weronica Roksvåg

Klinikk for gravide

FAM utfører ultralydtjenester og rådgivning gjennom hele svangerskapet. Jordmødrene har bred erfaring fra fødeavdelinger og fostermedisinske sentre, og de har sertifiseringer for ultralyd av gravide.

Her kan du være sikker på å komme til en behandler som har den nødvendige kompetansen til å utføre ultralydundersøkelser av god kvalitet og gi deg den beste oppfølgingen gjennom hele svangerskapet.

Våre medarbeidere

Weronica Roksvåg

Ultralydjordmor ved FAM Klinikk Oslo

Weronica ble utdannet jordmor i 1998 og har lang erfaring fra fødeavdelinger både i Norge og Sverige. Med sitt brennende engasjement for jordmorfaget tok hun videreutdanning innenfor ultralyd ved NTNU i 2018, i tillegg til sertifisering fra The Fetal Medicine Foundation i London. Siden har hun praktisert ved fostermedisinsk avdeling, Oslo Universitetssykehus, og i privat praksis ved siden av.

Send meg gjerne en e-post – weronica@famklinikk.no

Weronica Roksvåg
Finn Eliassen

Finn Eliassen

Lege og medisinsk ansvarlig ved FAM Klinikk

Finn er en av grunnleggerne av FAM Klinikk. Han har lang erfaring som privat lege og har bygget opp flere legesentre gjennom sin karriere. I dag praktiserer han ved Oslo City Legesenter og i administrasjonen ved FAM.

Send meg gjerne en e-post – finn@famklinikk.no

Patrick Wullum

Daglig leder ved FAM Klinikk

Patrick er medgrunnlegger av FAM. Han har har de siste 10 årene arbeidet ved Oslo City Legesenter og Oslo Bedriftshelsetjeneste, to selskaper i samme gruppe.

Patrick har ansvaret for den daglige driften, markedsføringen, å legge til rette for gode kundeopplevelser og alle tekniske aspekter av FAM Klinikk.

Send meg gjerne en e-post – patrick@famklinikk.no